Timp de preparare: 15 minute
Pentru 5 portii aveti nevoie de:
1 litru vin rosu
100 gr zahar (sau mai putin, dupa gust)
1 betisor de scortisoara
2 cuisoare
10 boabe de piper
15 felii de portocale
1/2 kg fructe (piersici, caise, banane, mere)
300 ml apa plata
Vinul si zaharulse amesteca si apoi se adauga scortisoara, cuisoarele si boalele de piper.
Amestecul se incalzeste timp de 10 minute la foc mic, apoi se lasa la racit si se adauga feliile de portocale.
Curatati si taiati restul fructelor si asezati-le intr-un vas mare (care va reprezenta forma de servire a bauturii). Adaugati bautura preparata anterior si lasati sa se raceasca timp de minim o ora.
Atunci cand Sangria ajunge sa aiba temperatura camerei, adaugati apa.
Bautura se serveste rece.
Sante!
Sursa: Delly.ro
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.