Timp de preparare: 15 minute
Pentru 5 portii aveti nevoie de:
1 litru vin rosu
100 gr zahar (sau mai putin, dupa gust)
1 betisor de scortisoara
2 cuisoare
10 boabe de piper
15 felii de portocale
1/2 kg fructe (piersici, caise, banane, mere)
300 ml apa plata
Vinul si zaharulse amesteca si apoi se adauga scortisoara, cuisoarele si boalele de piper.
Amestecul se incalzeste timp de 10 minute la foc mic, apoi se lasa la racit si se adauga feliile de portocale.
Curatati si taiati restul fructelor si asezati-le intr-un vas mare (care va reprezenta forma de servire a bauturii). Adaugati bautura preparata anterior si lasati sa se raceasca timp de minim o ora.
Atunci cand Sangria ajunge sa aiba temperatura camerei, adaugati apa.
Bautura se serveste rece.
Sante!
Sursa: Delly.ro
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse