In perioada 6-8 august are loc la Neptun cea de-a V-a editie MBA Flair, Concursul International de Barmani organizat de Mondy’s Bartending
In perioada 6-8 august are loc la Neptun cea de-a V-a editie MBA Flair, Concursul International de Barmani organizat de Mondy's Bartending Academy si Asociatia Barmanilor Profesionisti din Romania. Editia 2007 aduce o schimbare semnificativa pentru cea mai importanta competitie de flair din Romania - apartenenta la FBA (Flair Bartender Association) PRO TOUR, Asociatia Internationala a Comunitatii Barmanilor.

Timp de 3 zile barmani consacrati si concurenti talentati din Irlanda, Italia, Argentina, Marea Britanie, Franta, Bulgaria, Germania, Africa de Sud, Ungaria, Bulgaria, Ucraina, Rusia si Romania se vor intrece in demonstratii spectaculoase de talent si viteza. Argentinianul Christian Delpech, cel mai titrat barman din lume, un magician care performeaza cu gratie si abilitate in cadrul echipei Flair Devils din Vegas, participa pentru prima data la MBA Flair. Un alt nume consacrat este Tom Dyer, unul dintre cei mai buni barmani din Anglia, premiat la peste 50 de concursuri, sau Jay du Toit din Africa de Sud. Nu lipsesc Rafa Arce, reprezentant de renume al scolii argentiniene sau ungurul Szabolcs Soros, castigatorul MBA Flair 2006.

Competitia de la Restaurant & Party Bar Carnaval Neptun se va deschide luni, prin probele de viteza si talent sustinute de barmanii romani in cadrul etapei a V-a campionatului roman de barmani, ROMANIAN BARTENDERS LEAGUE 2007. A doua zi, in urma probei de working flair, se vor califica 10 finalisti, pentru proba de show flair de miercuri. Finala de miercuri (exhibition flair) va include cocktailurile pe baza de Havana Club, cea mai buna sticla de flair din lume si Beefeater Gin.

Petrecerea de incheiere de miercuri seara aduce o invitata surpriza - rusoaica Ellis Sexton, una dintre cele mai sexy DJ-ite ale momentului. Renumita pentru spectacole incendiare, Madame Sexton va face senzatie la Neptun pe ritmuri de house si electro.

Prestigiosul juriu este format din reprezentatii FBA: Mike McLean, din Canada - Master Judge, Tug Van den Bergh din Marea Britanie, Ruslan Lozhkim din Ukraina, carora li se adauga englezii James Faulder de la MBA si Andy Collinson de la BarWizardsTV, alaturi de norvegianul Patrik Ericsson.
Premiile generoase insumand peste 10.000 de dolari vor aduce un plus de motivatie celor 30 de concurenti care se vor lupta pentru marile premii: locul 1 - 4500 de dolari, locul 2 - 2000 de dolari, locul 3 - 1750 de dolari, locul 4 - 1500 de dolari, locul 5 - 1250 de dolari, locul 6 - 500 de dolari, locul 7 - 250 de dolari, locul 8 - 200 de dolari, locul 9 - 150 de dolari iar locul 10 - 100 de dolari. In afara de ocupantii primelor 10 locuri, participantii au posibilitatea sa castige inca trei premii speciale - Cea Mai Buna Miscare, Premiul Finest Call Stall si Cel Mai Bun Barman Roman - 300 de dolari.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri