IN ACEST ARTICOL:
Uneori va treziti dimineata si va simtiti complet amortiti daca nu beti o ceasca de cafea. Este imposibil sa va "eliberati" mintile ametite si sa va apucati de munca.
Uneori va treziti dimineata si va simtiti complet amortiti daca nu beti o ceasca de cafea. Este imposibil sa va “eliberati” mintile ametite si sa va apucati de munca.

Daca sunteti dependenti de cafea aceasta spuma de cafea va poate trezi ori de cate ori aveti tendinta de a atipi.

Tine cont de faptul ca:

  • Metilpridina din cafea reduce aparitia cancerului de colon.
  • Va protejeaza contra diabetului.
  • Un consum regulat de cafea si nu in cantitati exagerate reduce cazurile atacurilor de astm.


Spuma de cafea

Ingrediente

1 ½ lingura cafea
3 albusuri
4 foi gelatina
60 ml lapte
6 linguri zahar
sare
ciocolata rasa

Mod de preparare

Gelatina se pune intr-un vas cu apa rece pentru a se inmuia.
Laptele se varsa intr-o cratita cu 3 linguri de zahar si cafea. Lasati sa fiarba si amestecati incet. Dupa ce luati cratita de pe foc adaugati gelatina bine scursa si asteptati sa se topeasca.
Albusurile se bat bine cu zaharul ramas pana se formeaza o spuma tare care nu se desprinde de pe tel. Puneti 3 linguri de albus peste crema de cafea apoi adaugati restul albusului si amestecati de sus in jos pentru a evita lasarea spumei.

Spuma se pune in cupe si se tine la frigider timp de 2 ore.
Se poate servi ornata cu ciocolata rasa.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri