Daca sunteti dependenti de cafea aceasta spuma de cafea va poate trezi ori de cate ori aveti tendinta de a atipi.
Tine cont de faptul ca:
- Metilpridina din cafea reduce aparitia cancerului de colon.
- Va protejeaza contra diabetului.
- Un consum regulat de cafea si nu in cantitati exagerate reduce cazurile atacurilor de astm.
Spuma de cafea
Ingrediente
1 ½ lingura cafea
3 albusuri
4 foi gelatina
60 ml lapte
6 linguri zahar
sare
ciocolata rasa
Mod de preparare
Gelatina se pune intr-un vas cu apa rece pentru a se inmuia.
Laptele se varsa intr-o cratita cu 3 linguri de zahar si cafea. Lasati sa fiarba si amestecati incet. Dupa ce luati cratita de pe foc adaugati gelatina bine scursa si asteptati sa se topeasca.
Albusurile se bat bine cu zaharul ramas pana se formeaza o spuma tare care nu se desprinde de pe tel. Puneti 3 linguri de albus peste crema de cafea apoi adaugati restul albusului si amestecati de sus in jos pentru a evita lasarea spumei.
Spuma se pune in cupe si se tine la frigider timp de 2 ore.
Se poate servi ornata cu ciocolata rasa.

Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie