Daca sunteti dependenti de cafea aceasta spuma de cafea va poate trezi ori de cate ori aveti tendinta de a atipi.
Tine cont de faptul ca:
- Metilpridina din cafea reduce aparitia cancerului de colon.
- Va protejeaza contra diabetului.
- Un consum regulat de cafea si nu in cantitati exagerate reduce cazurile atacurilor de astm.
Spuma de cafea
Ingrediente
1 ½ lingura cafea
3 albusuri
4 foi gelatina
60 ml lapte
6 linguri zahar
sare
ciocolata rasa
Mod de preparare
Gelatina se pune intr-un vas cu apa rece pentru a se inmuia.
Laptele se varsa intr-o cratita cu 3 linguri de zahar si cafea. Lasati sa fiarba si amestecati incet. Dupa ce luati cratita de pe foc adaugati gelatina bine scursa si asteptati sa se topeasca.
Albusurile se bat bine cu zaharul ramas pana se formeaza o spuma tare care nu se desprinde de pe tel. Puneti 3 linguri de albus peste crema de cafea apoi adaugati restul albusului si amestecati de sus in jos pentru a evita lasarea spumei.
Spuma se pune in cupe si se tine la frigider timp de 2 ore.
Se poate servi ornata cu ciocolata rasa.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară