1,5 kg zahar
3 kg capsuni
2,5 L de apa
Mod de preparare
Se preseaza capsunile intr-o sita prin care sa se scurga doar sucul aceastora. Dupa aceasta se strecoara printr-un tifon. Sucul rezultat se mesteaca cu apa si zahar pana cand zaharul se dizolva. Se toarna intr-un borcan, de preferitna ca sucul sa nu fie exact cat cantitatea borcanului. Gura borcanului se acopera cu un tifon si se lasa intr-un loc unde temperatura sa nu fie mai mare de 20 de grade.
Cand procesul de fermentare ia sfarsit, ne dam seama de aceasta cand nu mai fierbe sucul, se pune cu grija in sticle astfel incat sa nu se deranjeze drojdia depusa pe fundul borcanului.
Sticlele se depoziteaza la rece 3 luni, dupa care vinul de capsuni poate fi consumat.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară