Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cocktail din coniac si caise:
- 400 ml nectar de caise
- 200 ml coniac
- 100 ml Triple Sec sau Cointreau
- 100 ml rom alb
- 50 ml esenta de cocos sau lapte de cocos
- zeama de la 2 lamai
- scortisoara betisoare, gheata
Mod de preparare cocktail din coniac si caise:
Se amesteca bine intr-un blender sau shaker nectarul de caise, coniacul, Triple Sec si romul alb, apoi se lasa 5 minute.
Se adauga esenta de cocos sau laptele de cocos, zeama de lamaie si se toarna in 10 pahare de cocktail.
Se adauga cuburi de gheata si betisoare de scortisoara si se dau la rece.
O reteta oferita de blogul Culinarecufeteistete.
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.
Linie telefonică gratuită pentru servicii medicale, pentru refugiații din Ucraina