Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cocktail din coniac si caise:
- 400 ml nectar de caise
- 200 ml coniac
- 100 ml Triple Sec sau Cointreau
- 100 ml rom alb
- 50 ml esenta de cocos sau lapte de cocos
- zeama de la 2 lamai
- scortisoara betisoare, gheata
Mod de preparare cocktail din coniac si caise:
Se amesteca bine intr-un blender sau shaker nectarul de caise, coniacul, Triple Sec si romul alb, apoi se lasa 5 minute.
Se adauga esenta de cocos sau laptele de cocos, zeama de lamaie si se toarna in 10 pahare de cocktail.
Se adauga cuburi de gheata si betisoare de scortisoara si se dau la rece.
O reteta oferita de blogul Culinarecufeteistete.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?