Am ales sa fac o pasta de naut cu doovleac si usturoi, un pateu si un dip perfect.
Ingrediente pasta de naut cu dovleac si usturoi:
- 150 gr naut
- 1/2 dovleac micut
- 2-3 catei de usturoi
- 2-3 linguri pasta de ardei
- sucul de la o jumatate de lamaie
- putin ulei de masline
- sare dupa gust
- fulgi de chilli
Mod de preparare pasta de naut cu dovleac si usturoi:
Nautul l-am pus la inmuiat in apa peste noapte - 12-14 ore. L-am pus la fiert intr-o oala normala si a fiert cam 2 ore la foc mic. Apoi l-am pasat impreuna cu dovleacul, cu usturoiul dat pe razatoarea fina si am adaugat la final uleiul, zeama de lamaie, pasta de ardei si sarea. Daca doriti sa fie iute puteti adauga si fulgi de chilli. Merge si ca pateu, servit pe paine sau ca dip servit cu tortilla chips si/sau cruditati (castraveti).
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie