ghid pentru o viaţă împlinită

Ciorba de vitel

O reteta simpla si gustoasa de ciorba de vitel

Ingrediente ciorba de vitel:

  • morcovi
  • patrunjel radacina Ciorba de vitel. Retete ciorba de vitel
  • telina
  • pastarnac
  • ceapa
  • cartofi
  • ardei
  • carne de vitel
  • bulion
  • frunze de leustean
  • smantana

Mod de preparare ciorba de vitel:

Carnea se taie cubulete si se lasa molcolm la fiert cam doua ore, sa ne asiguram ca ciorba o sa fie cat mai aromata. Totusi nu uitati sa spumati periodic! Apoi adaugati legumele taiate dupa cum va face placere si lasati sa mai fiarba cam 40-50 de minute, la acelasi foc domol. Adaugati bulionul aproape de final si mai dati o singura data in clocot.

La final presarati frunzele de leustean - ingredientul secret - si daca doriti puteti adauga si un pic de smantana.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciorba de vitel.