ghid pentru o viaţă împlinită

Bors bulgaresc

O reteta interesanta de bors bulgaresc

Ingrediente:

  • 0,4 kg carne de vita cu os
  • 1,5 kg varza proaspata Bors bulgaresc. Reteta bors bulgaresc
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 5-6 rosii
  • 2-3 ardei grasi
  • 1-2 morcovi
  • 2 linguri de ulei
  • verdeata
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • Mai intai se pune carnea la fiert la foc mic si se spumeaza pe parcurs.

Apoi se adauga pe rand cartofii taiati cubulete, varza taiata subtire, ardeii si morcovii. Se adauga verdeata: dafin, marar si patrunjel. La sfarsit daca vreti puteti sa puneti si smantana.

Mai multe retete simple si delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Bors bulgaresc.