Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 file de somon
- sare
- piper
- 3 lingurite condiment amestecat (chimen, rozmarin, cimbru)
- ulei de masline
- 1 ceapa verde taiata marunt
- 1 portocala
- 10 masline verzi
- 1 lingurita suc de portocale
- 1 lingurita suc de lamaie
Mod de preparare:
Fileurile de peste se ung cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si amestecul de condimente. Se incalzeste cuptorul, iar cand s-a incins, se introduce somonul pentru 20 de minute. Intre timp se prepara sosul de portocale. Ceapa se taie marunt, iar portocala bucatele. Intr-un vas se amesteca ceapa, portocala, maslinele tocate, sucul de portocala si cel de lamaie, sare si piper. cand somnul s-a rumenit se scoate din cuptor si se serveste cu sos alaturi.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor