ghid pentru o viaţă împlinită

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Aceasta reteta simpla dar tare gustoasa si aspectoasa, se poate prepara mai ales in zilele toride de vara, pt ca nu trebuie sa folositi aragazul.

Timp de preparare: 45 minute

Ingrediente pt foi: 500 g biscuiti, 2 cani cu lapte(cam 400-500 ml lapte, trebiue sa obtineti o compozitie omogena pe care sa o putei intinde), 3 linguri cacao

Ingrediente pt crema: 200 g zahar pudra, 200 g unt(1 pachet), 100 g nuca de cocos, 3 vanilii Rulada de biscuiti cu nuca de cocos. Reteta rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Citeste si:

Mod de preparare pt foi: se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de nylon, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.

Mod de preparare pt crema: batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul dulcesarat.blogspot.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.


Discutii despre Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

f buna (1 comentariu, 169 vizualizari)
vreau sa va spun ca eu fac aceasta rulada de vreo 4-5 ani(am gasit reteta intr-o revista)si este fenomenala,si aspectuoasa si buna la gust.fetele mele o plac nespus de mult.