Ingrediente:
- 5 cartofiori nu foarte mari
- 4 linguri cu bucati de telemea
- 5-6 felii de cascaval invechit
- 1-2 linguri de iaurt gras bio
- sare, rozmarin, patrunjel, putin usturoi - dupa gust
Cum se face?
1. Spalati si coaceti cartofii. Dupa ce s-au copt, taiati-i in jumatate pe latime si scoateti miezul cu o lingurita.
2. Amestecati miezul de cartof cu telemeaua, iaurtul si condimentele si umpleti jumatatile de cartof. Pe fiecare jumatate de cartof puneti o felie de cascaval invechit, presarati cu patrunjel proaspat si dati la cuptor pana cand de-asupra se face o crusta frumoasa si rumena.
3. Serviti cu pasta de ardei iute: luati cativa ardei iuti, coaceti-i, decojiti-i ca si pe ardeii grasi pentru salata, amestecati-i cu putin ulei de masline si sare.
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul klausburger.blogspot.com
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor