Ingrediente:
- 5 cartofiori nu foarte mari
 - 4 linguri cu bucati de telemea
 - 5-6 felii de cascaval invechit
 - 1-2 linguri de iaurt gras bio
 - sare, rozmarin, patrunjel, putin usturoi - dupa gust
 
Cum se face?
1. Spalati si coaceti cartofii. Dupa ce s-au copt, taiati-i in jumatate pe latime si scoateti miezul cu o lingurita. 
 2. Amestecati miezul de cartof cu telemeaua, iaurtul si condimentele si umpleti jumatatile de cartof. Pe fiecare jumatate de cartof puneti o felie de cascaval invechit, presarati cu patrunjel proaspat si dati la cuptor pana cand de-asupra se face o crusta frumoasa si rumena.
 3. Serviti cu pasta de ardei iute: luati cativa ardei iuti, coaceti-i, decojiti-i ca si pe ardeii grasi pentru salata, amestecati-i cu putin ulei de masline si sare.
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul klausburger.blogspot.com

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei