Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1,5 l lapte
- 500 g malai
- o lingurita de sare
- o lingura de unt
- 400 g branza de burduf sau cascaval ras
- 2 oua
- pesmet
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Preparati o mamaliga din lapte, malai si sare. Dupa ce a fiert, adaugati branza, untul, ouale, apoi luati cu lingura din amestec si formati papanasi turtiti, dati prin pesmet si ii puneti la prajit in ulei. Pot fi serviti cu smantana deasupra.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie