ghid pentru o viaţă împlinită

Tort de biscuiti cu mere si rom

Un desert gustos cu mere, nuci, scortisoara si rom

Ingrediente:

  • 1kg mere curatate si date prin razatoarea mare
  • 300 gr biscuiti
  • 1 lingura de amidon sau 3 linguri gris
  • 100 gr nuci
  • 2 linguri de rom
  • zahar vanilat
  • scortisoara

Mod de preparare:

Merele se calesc cam 4-5 minute, pana se inmoaie usor, apoi se adauga 2 lingurite rase scortisoara, rom si un zahar vanilat. Se amesteca bine si se mai lasa pe foc 3-4 minute. Cand se stinge focul se adauga amidonul sau grisul si se amesteca. Se lasa merele la racit.

Intr-o tava se pune folie de plastic si se aseaza un strat de biscuiti. Merele si nucile se pun in tava peste biscuiti, dupa care se aseaza alt strat de biscuiti. Se pune tava in frigider cateva ore bune. Tortul de biscuiti se orneaza cu scortisoara.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tort de biscuiti cu mere si rom.