Supa de vita cu telemea de oaie

O supa de vita gustoasa si consistenta

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 rasol de vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 250 g telemea de oaie
  • sare si piper

Mod de preparare:

Se curata si se spala rasolul, dupa care se pune la fiert cu legumele curatate si spalate. Dupa o ora de fiert se strecoara supa si se potriveste cu sare si piper. Se pun rondelele de morcov si branza rasa in farfurii si se toarna peste acestea supa fierbinte. Se presara pe deasupra patrunjel tocat marunt.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa de vita cu telemea de oaie.

Retete culinare similare