ghid pentru o viaţă împlinită

Piept de pui la gratar cu miere

Este o imbunatatie a retetei simple de piept de pui la gratar aducand o tenta asiatica.

Timp de preparare: 30 min

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 4 fileuri de piept pui
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura sos soia
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare, piper

Garnitura:

  • amestec de legume
  • cartofi gratinati cu parmezan

Mod de preparare:

Piept de pui cu miereCarnea de pui se cresteaza .
Se face un amestec din 2 linguri de miere de albini, 1 otet balsamic si una de sos soia si sare, piper.Se incinge gratarul si se pune pipetul de pui iar in timpul coacerii se unge pipetul de pui cu ajutorul unei pensule cu amestecul obtinut.

Garnitura
1.Cartofi gratinati cu parmezan
Se curata cartofii de coaja si se taie felii de marimi porivite se aseaza intr-un vas rezistant la temeratura ridicata , se stropesc cu ulei si se condimenteaza fiecare srat de cartofi ci sare si piper si desigur cu parmezan ras. Se acopera totul cu staniol si se da la cuptor 35 min apoi se ia staniolul si se mai lasa 10 min sa prinda o crusta.
2. Amestec de legume.

O reteta propusa de: smadu natalia (luminita20_2006)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Piept de pui la gratar cu miere.