O reteta savuroasa si usor de preparat

Timp de preparare: 2-3 ore

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • ceapa,
  • foi de dafin,
  • sare,
  • piper,
  • un ciolan de porc crud,
  • 150-200ml vin rosu,
  • rozmarin proaspat,
  • usturoi,
  • 2 morcovi

Mod de preparare:
Iei ciolanul siil cureti bine de par. Daca nu-ti place soricul poti sa-l cureti si de soric, dar aici e partea cea mai interesanta la sfarsit. Cureti 6-8 catei de usturoi si impanezi ciolanul cu usturoiul curatat. Apoi tai 4-5 cepe rondele. Nu trebuie sa tai foarte mica ceapa ca la sfarsit nici nu o mai vei recunoaste:-). Pui ciolanul condimentat cu sare si piper (eu nu folosesc vegeta) bine inclusiv pe langa os sa patrunda. Asezi ciolanul intr-o oala mai mare ca el cu capac. Pui o cana de apa, morcovii taiati bucati mai mari si-l dai la cuptor. Dupa vreo 40 de minute adauga si vinul dafinul si rozmarinul dar o crenguta. Focul sa fie mediu de la bun inceput. Il lasi acoperit pana simti la mana ca patrunde furculita usor pe langa os. Si-l tot intorci sa intre vinul si toate aromele in el. Cand intra usor furculita pe langa os lasa-l la foc fara capac sa-l rumenesti. Lasa-l sa se odihneasca putin si serveste-l in compania unu-i vin rosu rece. POFTA BUNA!


O reteta propusa de: andrei bouar (andy)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri