3 - ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
3KG GOGOSARI
1KG CEAPA
1KG MORCOV
0,5OO ml ULEI
12 LINGURI OREZ(bobul rotund)
SARE,PIPER SI 4 LINGURI BULION
Mod de preparare:
Gogosarii cruzi se dau prin robot(masina de tocat),ceapa taiata julien,morcovii dati pe razatoare ochiuri mari.
In uleiul incins se pune ceapa intai,pe rand morcovii si apoi gogosarii,se sareaza si se lasa la fiert(de preferat in cuptor)pana se ridica uleiul deasupra ,se adauga piperul,bulionul si orezul pe care l-am umflat cu 36 linguri de apa trei-patru clocote ,se mai lasa 15 minute la fiert ,
apoi fierbinte se pune in borcane si se capseaza si se mai tin sub patrui pana a doua zi.
Pofta buna.
Foarte buna petnru zilele de post.
O reteta propusa de: Lenuta Bouaru (bouaru_lenuta)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie