Cuptorul cu microunde, de multa vreme in vietile oamenilor, insa pentru unii este in continuare un mister. Incalzeste alimentele in cateva secounde, dar tot in cateva secunde le poate face se explodeze.

Nu baga aceaste lucruri la cuptorul cu microunde si vei salva casa de la dezaste.

1. Oua - Nu stim cui i-a venit ideea geniala de a fierbe un ou in cuptorul cu microunde pentru ca nu este deloc geniala. Caldura rapid emanata de cuptorul cu microunde creeaza aburi in ou. Aburul nu are spatiu sa se extinda asa ca oua explodeaza.

2. Pranzul la punga - Hartiile si sacosele din plastic nu ar trebui introduse niciodata in cuptorul cu microunde. Ele pot emite vapori toxici care, cu siguranta, nu fac bine organismului.

3. Caserolele din polistiren - Toata lumea ar trebuie sa stie ca aceste caserole contin plastic si odata bagate la cuptorul cu microunde emana vapori toxici.

Sursa foto Shutterstock caserola cu mancare congelata

4. Sosul de rosii fara a acoperi recipientul in care se afla - Explozie rosie pe peretii cuptorului cu microunde. Multa curatenie dupa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

5. Recipientele pentru iaurt - Sunt proiectate pentru unica folosinta, in niciun caz pentru a fi introduse la microunde, deoarece atunci cand vor intra in contacta cu aburii calzi se vor deforma si chiar se pot topi pe alimentele dinauntru.

6. Fructe - Cele mai multe fructe vor exploda sau vor arde in cuptorul cu microunde. Nu ne crezi? Incearca sa bagi cateva boabe de struguri si vezi ce se intampla.

7. Ardei iute - Se poate arde in timpul incalzirii in cuptorul cu microunde, insa adevaratul pericol este atunci cand deschizi usa si iti pot exploda in fata. Nimeni nu-si doreste juc de ardei iute in ochi, nu-i asa?

Sursa foto Shutterstock cuptor cu microunde murdar

8. Folie de aluminiu - Este metal si va declansa un incendiu.

9. Canile de calatorie: Daca sunt din metal, atunci nu le puneti in cuptorul cu microunde.

10. Nimic - Daca pornesti cuptorul cu microunde cu nimic in el, probabil vei arunca totul in aer. Din moment ce nu exista alimente care sa absoarba microundele, magnetronul, cel care face posibila functionarea cuptorului cu microunde, va absorbi microundele, iar intr-un final, se va arde.

Sursa foto Shutterstock cuptor cu microunde

Sa nu zici ca nu te-am avertizat!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri