ghid pentru o viaţă împlinită

Oua umplute cu ficat

Va veni sezonul oualor umplute. Si daca nu pentru masa de sarbatoare, sigur se vor "recicla" astfel oua ramase de la Paste. Nu am decorat sau ornat ouale, ci le-am pregatit rapid pentru micul dejun. Asadar, fie ca aveti nevoie de o reteta pentru zilele de sarbatoare sau una pentru micul dejun, iata o varianta simpla si naturala a oualor umplute. Bonus: este perfecta si pentru cei mici.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru oua umplute cu ficat:

  • 6 oua
  • 100 gr ficat de pasare
  • o lingura de unt
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare oua umplute cu ficat:

Am fiert ficatul in apa cu sare, impreuna cu ceapa si morcovul. Cand s-au fiert, le-am pasat bine impreuna cu galbenusul de la oua. Am potrivit la gust cu piper si sare si am umplut jumatatile de ou cu compozitia obtinuta.

Am ornat cu putin chives si am servit ouale alaturi de putina salata de verdeturi.

oua umplute cu ficat

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Oua umplute cu ficat.


Discutii despre Oua umplute cu ficat

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.