Era una din zilele acelea in care ai vrea sa mananci ceva ce nu ai mai mâncat. Ceva care sa nu fie greu de preparat. Ceva pentru care sa gasesti tot ce iti trebuie fara sa bati drumul pana la ”Dragonul rosu”, pentru cine stie ce condiment. Ceva care sa nu pice greu si sa nu se strice daca ramane pana a doua zi. Care sa poata fi mancat rece, daca nu ai chef sa incalzesti cuptorul pentru numai doua imbucaturi.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cod la cuptor cu rosii cherry marinate:

Am vrut peste si am gasit fileuri de cod. Nu stiu cate fileuri au fost. Le-am uns bine cu ulei de masline, usturoi, sare si pepper lemon si apoi m-am intrebat ce sa fac cu ele. Erau prea multe ca sa le pot aseza intinse in tava in asa fel incat toate sa poata inota in sos. Si... sos... ce sos sa fac??
Si ce mi-am zis: de ce trebuie sa stea intinse, cand le pot rula? Asa ca le-am rulat pe fiecar separat, le-am pus in tava cu gaurile in sus. Am scotocit printre borcane si am gasit niste rosii cherry marinate cu usturoi si busuioc de iti lasa gura apa. Asa ca am pus in fileurile de cod cate o rosie-doua marinate si cateva boabe de piper.
Si pe urma, la cuptor...

Nu cred ca a durat mai mult de jumatate de ora. Ce am obtinut s-a inhaitat cu niste broccoli si a rezultat asta:

O reteta propusa de blogul www.bucatareli.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri