Pizza de week-end

Pizza de weekend sau pizza cu ce ai in frigider in momentul in care te-ai decis sa prepari pizza. E atat de simpla si gustoasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pizza de weekend:

Asa ca am facut aluatul. In functie de preferinte, gasiti aici 5 tipuri de aluat de pizza: aluat clasic de pizza, aluat crocant de pizza, aluat de pizza din branza, aluat pufos de pizza.
Am facut sosul din suc de rosii, cu un strop de ulei de masline, sare, piper, oregano, usturoi, si l-am intins pe aluat, apoi am presarat porumb dulce, niste ceapa taiata julienne, o jumatate de ardei kapia, cateva feliute de salam uscat cu alune si cateva felii de pastrama afumata.
Stiu ca multi pizzari pun intai de toate branza, mie imi place sa o adaug la sfarsit, si am faramitat niste cas de vaca inchegat, care are cam acelasi gust si aceeasi consistenta cu mozzarella italiana.
Fiind nesarat acest cas, am presarat si un pic de sare si piper pentru gust, dar am si stropit cu un pic de ulei de masline ca sa nu iasa uscata.
Am bagat-o la cuptorul incins timp de 15 minute, pana s-a colorat pe margini.
A iesit foarte bine...

pizza de weekend

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul http://foodquicklygood.blogspot.ro/

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pizza de week-end.