6 Noiembrie 2012 publicat în Retete culinare 20 share-uri

Un mic dejun sanatos, delicios si plin de vitamine.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru iaurt cu fulgi de ovaz si dulceata:

  • 1/2 cup fulgi de ovaz
  • 150 gr iaurt simplu
  • 65 ml lapte
  • dulceata, fructe confiate
  • un recipient de sticla

Mod de preparare iaurt cu fulgi de ovaz si dulceata:

Se pun fulgii intr-un borcan/ pahar incapator/ castronel si se pune deasupra iaurtul si laptele, se omogenizeaza bine, se acopera recipientul si se tine in frigider peste noapte.
Dimineata se serveste cu pofta adaugand in el tot felul de nebunii: dulceata / fructe proaspete/conservate/ nuci si miere, etc.

O reteta recomandata de blogul poetagurmanda.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri