28 August 2012 publicat în Retete culinare 20 share-uri

O mancare satioasa ce poate fi servita pe post de aperitiv la o petrecere in familie.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru rulada din carne tocata cu branza si ardei:

  • 500 gr carne tocata
  • 3 felii paine
  • usturoi dupa gust
  • 1 ou
  • sare, piper
  • 100 gr branza de oi
  • verdeata, eu am pus patrunjel
  • un ardei gras colorat dupa preferinta
  • 100 ml vin alb sec

Mod de preparare rulada din carne tocata cu branza si ardei:

Carnea tocata se condimenteaza cu sare si piper, adaugam painea inmuiata in apa si stoarsa, usturoiul pisat, oul batut si amestecam bine.
Se intinde compozitia pe o folie alimentara, deasupra carnii se rade branza, presaram patrunjelul verde tocat si asezam pe margine fasii de ardei capia.

Rulam cu grija. Asezam rulada intr-o folie de aluminiu si invelim bine. Introducem in cuptorul incalzit la 180 grade cca 15-20 min. Scoatem, desfacem de folie si turnam vinul. Lasam la cuptor , pana ce devine rumen, stropim din cand in cand cu vinul.
Am urmat reteta intocmai, iese o bunatate buna atat calda, cat si rece intr-un sandwich.

O reteta recomandata de blogul poetagurmanda.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri