ghid pentru o viaţă împlinită

Tort de biscuiti cu crema de ciocolata

Un delicios tort de biscuiti cu crema de ciocolata. Nu necesita coacere si se prepara foarte usor.

Dficultate: medie

Ingrediente necesare pentru tort de biscuiti cu crema de ciocolata:

  • 250 g biscuiti, 300 ml lapte,
  • 300 ml frisca lichida, 100 g ciocolata neagra,
  • Decor:
  • fulgi de migdale, 50 g ciocolata.

Mod de preparare tort de biscuiti cu crema de ciocolata:

Crema:

Se pune frisca lichida intr-un vas si se aduce la temperatura de fierbere. Se opreste focul, se adauga ciocolata rupta in bucati mici si se amesteca pana se dizolva complet. Compozitia se lasa la frigider cel putin 3 ore, apoi se mixeaza pana isi dubleaza volumul.

Asamblarea:

Citeste si:

Biscuitii se inmoaie in lapte si se aseaza pe platou, unul langa altul. Se intinde crema in strat subtire si se continua cu asezarea in straturi, de biscuiti si crema. Ultimul strat trebuie sa fie de crema. Se presara fulgi de migdale si se decoreaza cu ciocolata topita. Se da la rece pentru 2-3 ore, apoi se poate servi.

tort de biscuiti

O reteta recomandata de blogul truedelights.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.


Discutii despre Tort de biscuiti cu crema de ciocolata

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.