ghid pentru o viaţă împlinită

Chiftele fara foc delicioase

O reteta de chiftele din conopida ce pot fi consumate atat de cei care tin post, dar si de cei care nu consuma carne.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru chiftele din conopida:

  • 1 conopida mica cruda
  • zeama de la jumate lamaie
  • 6 Lg seminte in inmuiate timp de 2h
  • 2 Lg fulgi drojdie*
  • sare dupa gust
  • 2 Lg ulei
  • 2 cani faina nuca macinata sau din migdale pentru final

Mod de preparare chiftele din conopida:

* Atentie, fulgii de drojdie, nu sunt acele granule gasite la pliculete pentru cresterea aluatului. Sunt chiar fulgi precum cei de cartofi, de drojdie inactivata.

Primele 5 ingrediente se amesteca si se lasa pentru 5 minute sa se patrunda. Vara compozitia aceasta va fi mai lichida, din cauza ca toate sunt mai bine hidratate decat iarna. Compozitia se va lasa la scurs intr-o sita emailata sau se va stoarce cu mana. Daca tot nu s-a mai inchegat, atunci se va mai adauga 1-2 cani faina de migdale/nuci sau faina din seminte de floarea soarelui. Se formeaza chiftelele dupa care se dau prin faina de nuca.

reteta raw vegan:chiftele de conopida

Pentru retete culinare raw vegan vizionati episoadele ce apartin show-ului Ligia’s Kitchen.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftele fara foc delicioase.


Discutii despre Chiftele fara foc delicioase

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.