ghid pentru o viaţă împlinită

Supa de urzici

Supa de urzici este excelenta atat rece cat si calda.

Ingrediente

  • 1 kg de urzici
  • 2 catei de usturoi
  • 200 ml de smantana
  • 2 galbenusuri
  • 100 g orez
  • otet

Mod de preparare

Uzicile se curata si se oparesc. Se pune la fiert apa intr-o oala si cand da in fiert se pun urzicile si orezul. Dupa ce au fiert se pune sarea, piperul si putin otet.

Galbenusurile se amesteca bine cu smantana si se toarna in supa amestecand.

Aceasta supa este foarte buna rece.

Pofta buna!

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa de urzici.


usturoiul? (1 comentariu, 569 vizualizari)
si usturoiul cand se pune in supa?