6 Iunie 2014 publicat în Lifestyle culinar 6 share-uri

Inimi bogate de sos de cafea & bucati de piscoturi ascunse prin catifelata inghetata Häagen-Dazs Tiramisu.

Comunicat de presa

In aceasta vara, gama de succes Häagen-Dazs Secret Sensations vine cu o noua aroma speciala: Tiramisu, confirmand inca odata, faptul ca Häagen-Dazs este fara dubii o inghetata inovativa!

Inimi bogate de sos de cafea si bucati fine de piscoturi ascunse prin, atat de catifelata inghetata Tiramisu, care la fel ca intreaga gama Secret Sensations este inspirata de un desert cosmopolitan. Vara 2014 ne aduce o noua combinatie Häagen-Dazs care promite sa ne fascineze.

Pasiunea Häagen-Dazs pentru perfectiune este confirmata inca odata, atat prin imbogatirea gamei Häagen-Dazs Secret Sensations cu o noua aroma in ambalaj family si minicup, cat si prin bine-cunoscutele sale ingrediente de cea mai buna calitate.

Si asta pentru ca, Häagen-Dazs apartine acelor cateva inghetate care nu contin coloranti artificiali si arome!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv

Häagen-Dazs Secret Sensation este acum disponibila in 3 arome delicioase: Chocolat Fondant, Crème Brulee si Noul Tiramisu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri