1. Pune in uleiul inca rece cateva feliute de mar; acestea te vor ajuta sa previi mirosul de prajeala care de obicei se raspandeste in toata casa si in acelasi timp iti arata si cand uleiul este suficient de bine incins.
2. Daca vrei sa prepari o prajeala de peste, pune la fiert apa cu otet intr-un recipient aflat langa tigaia in care prajesti pestele.
3. Pentru acele persoane care nu sufera mirosul de otet, pot folosi in loc cuisoarele. Vaporii acestia aromati vor indeparta mirosul de prajeala.
4. Stoarce in uleiul de prajit jumatate de lamaie si amesteca apoi. Va da o aroma placuta preparatului tau si in acelasi timp va elimina mirosul de prajeala nedorit.
5. O alta tehnica de indepartarea a mirosului neplacut care se degaja atunci cand prajim este sa punem patrunjel in prajeala. Apoi, ca sa indepartezi tot miroul, dupa ce ai terminat de prajit, pune la fiert un vas cu apa in care ai pus cuisoare.
Foto homepage: Shutterstock.com; prajeala, ulei
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie