ghid pentru o viaţă împlinită

La Mica Elvetie, gastronomia occidentala se imbina cu spiritul romanesc

Chef Jakob Hausmann, maestru in arta culinara, este elvetianul care s-a nascut cu pasiunea pentru gatit si care isi delecteaza oaspetii de la Restaurantul Mica Elvetie, din Centrul Vechi al Capitalei, cu delicii gastronomice inspirate de bucataria occidentala.

Comunicat de presa

”Am venit in Romania de mai bine de 20 de ani si va pot spune ca sunt inca «vrajit» de aceasta tara minunata. Iar faptul ca pot sa impartasesc din vasta mea experienta gastronomica, acumulata de-a lungul timpului, cu oaspetii care-mi calca pragul restaurantului, fie ei romani sau straini, ma face sa cred ca retetele mele au succes tocmai datorita sosurilor speciale pe care le folosesc, a aranjamentelor deosebite, dar si a pasiunii cu care le pregatesc. Le numesc retete cu suflet”, spune Chef Hausmann.

Friptura de vitel cu tagliatele de casa , trufe negre si rosii la gratar

Luna de luna, Chef Jakob Hausmann organizeaza seri tematice de gastronomie inspirata din bucataria occidentala, care pur si simplu iti incanta simturile si te face sa traiesti o experienta de neuitat, revenind mereu cu aceeasi placere.

Cappuccino de dovleac cu ghimbir

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului La Mica Elvetie, gastronomia occidentala se imbina cu spiritul romanesc.