Comunicat de presa
”Am venit in Romania de mai bine de 20 de ani si va pot spune ca sunt inca «vrajit» de aceasta tara minunata. Iar faptul ca pot sa impartasesc din vasta mea experienta gastronomica, acumulata de-a lungul timpului, cu oaspetii care-mi calca pragul restaurantului, fie ei romani sau straini, ma face sa cred ca retetele mele au succes tocmai datorita sosurilor speciale pe care le folosesc, a aranjamentelor deosebite, dar si a pasiunii cu care le pregatesc. Le numesc retete cu suflet”, spune Chef Hausmann.
Friptura de vitel cu tagliatele de casa , trufe negre si rosii la gratar
Luna de luna, Chef Jakob Hausmann organizeaza seri tematice de gastronomie inspirata din bucataria occidentala, care pur si simplu iti incanta simturile si te face sa traiesti o experienta de neuitat, revenind mereu cu aceeasi placere.
Cappuccino de dovleac cu ghimbir
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie