ghid pentru o viaţă împlinită

Cocktail de struguri si ghimbir

Aici gasiti multe vitamine si energie intr-o bautura usor acidulata.

Ingrediente:

Pentru 400 ml:

150 g struguri albi, fara samburi,
200 g struguri negri
o bucata ghimbir proaspat de cca 2-3 cm.

Continut caloric: 274,6 kcal/400ml

Mod de preparare:

Se spala strugurii cu atentie si se scot samburii.
Ghimbirul se curata de coaja si se taie bucati.
Se amesteca impreuna cu strugurii, apoi se varsa intr-un pahar de cocteil cu cuburi de gheata.

O reteta propusa de: Nastac Miruna (Dianana)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cocktail de struguri si ghimbir.