ghid pentru o viaţă împlinită

Cocktail de struguri si ghimbir

Aici gasiti multe vitamine si energie intr-o bautura usor acidulata.

Ingrediente:

Pentru 400 ml:

150 g struguri albi, fara samburi,
200 g struguri negri
o bucata ghimbir proaspat de cca 2-3 cm.

Citeste si:

Continut caloric: 274,6 kcal/400ml

Mod de preparare:

Se spala strugurii cu atentie si se scot samburii.
Ghimbirul se curata de coaja si se taie bucati.
Se amesteca impreuna cu strugurii, apoi se varsa intr-un pahar de cocteil cu cuburi de gheata.

O reteta propusa de: Nastac Miruna (Dianana)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cocktail de struguri si ghimbir.


Discutii despre Cocktail de struguri si ghimbir

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.