O reteta savuroasa de tarta cu struguri si migdale

Ingrediente tarta cu struguri si crema de migdale

Aluat tarta cu struguri si crema de migdale:

  • 125 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri,
  • 25o g faina
  • 2 linguri lapte
  • esenta de vanilie

Crema tarta cu struguri si crema de migdale:

  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 100 g pudra de migdale
  • 1 ouTarta cu struguri si crema de migdale
  • boabe de struguri

Mod de preparare tarta cu struguri si crema de migdale:

Crema tarta cu struguri si crema de migdale:

Se mixeaza untul cu zaharul si pudra de migdale. Se adauga oul si se omogenizeaza. Crema se lasa la frigider timp de 2-3 ore, inainte de a fi folosita.

Aluat tarta cu struguri si crema de migdale:

Se mixeaza untul cu zaharul, esenta si galbenusurile pana se obtine o crema omogena. Se incorporeaza faina, apoi se adauga laptele. Aluatul se strange usor cu mainile pana se uniformizeaza, apoi se pune in folie alimentara si se lasa la rece 30 minute. Se ung formele de tarte cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se garnisesc apoi cu aluat si se umplu cu cate o lingurita cu crema. Deasupra se aseaza boabe de struguri intregi sau taiate in jumatate si fara samburi. Tartele se coc in cuptorul deja incins, timp de 20-25 minute. Cat sunt inca fierbinti se scot usor din forme.
Foarte fragede! ;)

Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tarta cu struguri si crema de migdale.