Ingrediente tarta cu struguri si crema de migdale
Aluat tarta cu struguri si crema de migdale:
- 125 g unt
- 100 g zahar pudra
- 2 galbenusuri,
- 25o g faina
- 2 linguri lapte
- esenta de vanilie
Crema tarta cu struguri si crema de migdale:
- 100 g unt
- 100 g zahar
- 100 g pudra de migdale
- 1 ou
- boabe de struguri
Mod de preparare tarta cu struguri si crema de migdale:
Crema tarta cu struguri si crema de migdale:
Se mixeaza untul cu zaharul si pudra de migdale. Se adauga oul si se omogenizeaza. Crema se lasa la frigider timp de 2-3 ore, inainte de a fi folosita.
Aluat tarta cu struguri si crema de migdale:
Se mixeaza untul cu zaharul, esenta si galbenusurile pana se obtine o crema omogena. Se incorporeaza faina, apoi se adauga laptele. Aluatul se strange usor cu mainile pana se uniformizeaza, apoi se pune in folie alimentara si se lasa la rece 30 minute. Se ung formele de tarte cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se garnisesc apoi cu aluat si se umplu cu cate o lingurita cu crema. Deasupra se aseaza boabe de struguri intregi sau taiate in jumatate si fara samburi. Tartele se coc in cuptorul deja incins, timp de 20-25 minute. Cat sunt inca fierbinti se scot usor din forme.
Foarte fragede! ;)
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!