O reteta de chec cu migdale savuroasa!
Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chec cu migdale:
- 4 oua
- 100 ml lapte
- 60 ml ulei
- 250 gr. faina
- 200 gr. zahar
- 2 linguri cacao
- esenta migdale
- migdale pisate sau feliate
- 1/2 pachet praf de copt
Mod de preparare chec cu migdale:
Amestecam bine ouale intregi impreuna cu zaharul, adaugam laptele, uleiul turnat incetul cu incetul alternativ cu faina in care am pus si praful de copt. Amestecam bine cu mixerul pana cand compozitia devine cremoasa. Adaugam esenta de migdale si migdalele macinate. Luam o mica parte din compozitie si o amestecam separat impreuna cu cacao. Tapetam cu hartie de copt doua forme pentru chec, asezam un strat din crema alba, un strat din crema cu cacao, presaram migdale si dam la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 40 de minute. Dupa ce este bine copt servim feliutele de chec presarate cu zahar pudra.
O reteta propusa de: dariamaria Mihaela Dumitrana (mykyduta)
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!