O reteta savuroasa de varza cu costita afumata

Ingrediente varza cu costita afumata:

  • 1 varza mai mare Varza cu costita afumata
  • 350 g costita afumata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 rosii
  • 1 lingura bulion
  • 4-5 linguri ulei
  • boia
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare varza cu costita afumata:

Se curata varza, se spala si se toaca fideluta. Se presara cu sare si se strange cu mainile, pentru a se inmuia. Se incinge uleiul si se calesc, ceapa tocata marunt, costita taiata in bucati potrivite, morcovul ras si ardeiul gras, taiat cuburi mici. Se adauga varza si se acopera cu apa fierbinte. Se lasa sa fiarba aproximativ o ora, pana ce apa scade. Se pun apoi, rosiile decojite si date pe razatoare, bulionul si dupa gust: sare, piper, cimbru, boia. Se amesteca si se da vasul la cuptor, pentru inca 25-30 minute. Se serveste calda cu ardei iute alaturi.

Mai multe retete interesante puteti descoperi de pe blogul truedelights.wordpress.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Varza cu costita afumata.