Ingrediente varza cu costita afumata:
- 1 varza mai mare
- 350 g costita afumata
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei gras rosu
- 3 rosii
- 1 lingura bulion
- 4-5 linguri ulei
- boia
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare varza cu costita afumata:
Se curata varza, se spala si se toaca fideluta. Se presara cu sare si se strange cu mainile, pentru a se inmuia. Se incinge uleiul si se calesc, ceapa tocata marunt, costita taiata in bucati potrivite, morcovul ras si ardeiul gras, taiat cuburi mici. Se adauga varza si se acopera cu apa fierbinte. Se lasa sa fiarba aproximativ o ora, pana ce apa scade. Se pun apoi, rosiile decojite si date pe razatoare, bulionul si dupa gust: sare, piper, cimbru, boia. Se amesteca si se da vasul la cuptor, pentru inca 25-30 minute. Se serveste calda cu ardei iute alaturi.
Mai multe retete interesante puteti descoperi de pe blogul truedelights.wordpress.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară