ghid pentru o viaţă împlinită

Vinete umplute la cuptor

Iata o savuroasa retea de vinete umplute la cuptor!

Va recomandam aceasta minuntata reteta de vinete umplute la cuptor!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru vinete umplute la cuptor:

  • 1 kg vinete
  • 7 oua
  • 200 g cascaval
  • 200 g sunca presata
  • 6 rosii
  • 250 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • zeama de lamaie

Mod de preparare vinete umplute la cuptor:

Vinetele se spala, se taie pe jumatate, dupa care se scobeste miezul cu o lingura. Vinetele taiate se stropesc cu zeama de lamaie pentru a-si pastra culoarea. Se fierb sase oua. Rosiile se oparesc, dupa care se decojesc si se taie marunt. Miezul vinetelor si sunca se taie in cuburi mici. Cascavalul se da prin razatoare, dupa care se amesteca cu miezul de vinete, sunca si un ou crud. Se adauga apoi rosiile, sare, piper si ulei si se amesteca bine. Cu aceasta compozitie se umplu vinetele. Se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor pentru 20-25 minute, pana cand vinetele s-au rumenit. Vinetele umplute la cuptor sunt excelente cu patrunjel tocat marunt si cascaval ras deasupra.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Vinete umplute la cuptor.


vinete umplute (1 comentariu, 381 vizualizari)
la ce folosim cele 6 oua fierte ???