Va recomandam aceasta minuntata reteta de vinete umplute la cuptor!
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru vinete umplute la cuptor:
- 1 kg vinete
- 7 oua
- 200 g cascaval
- 200 g sunca presata
- 6 rosii
- 250 ml ulei
- sare
- piper
- patrunjel verde
- zeama de lamaie
Mod de preparare vinete umplute la cuptor:
Vinetele se spala, se taie pe jumatate, dupa care se scobeste miezul cu o lingura. Vinetele taiate se stropesc cu zeama de lamaie pentru a-si pastra culoarea. Se fierb sase oua. Rosiile se oparesc, dupa care se decojesc si se taie marunt. Miezul vinetelor si sunca se taie in cuburi mici. Cascavalul se da prin razatoare, dupa care se amesteca cu miezul de vinete, sunca si un ou crud. Se adauga apoi rosiile, sare, piper si ulei si se amesteca bine. Cu aceasta compozitie se umplu vinetele. Se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor pentru 20-25 minute, pana cand vinetele s-au rumenit. Vinetele umplute la cuptor sunt excelente cu patrunjel tocat marunt si cascaval ras deasupra.
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an