Macrou cu legume, o mancare usoara si consistenta!
Timp de preparare: 60 - min
 
 Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru macrou cu legume:
- 3 bucati macrou
- 2 ardei grasi
- 2 cepe rosii
- 1 morcov
- 1 borcan rosii in bulion
- 2 pahare vin
- 1 pahar ulei de masline
- busuioc proaspat
- cimbru
- salvie
- sare
- piper
Mod de preparare macrou cu legume:
Pestele se curata si se apala bine. Legumele se curata si se toaca fideluta. Se ia o tava incapatoare, se stropeste cu ulei si se aseaza un pat de ceapa tocata. Peste ceapa se pun pestii care au fost presarati cu mirodenii si deasupra se aseaza restul legumelor lasand insa capul pestelui descoperit pentru a nu se speria prea tare. Se presara restul de condimente, se adauga 2 pahare de apa si se da la cuptor. Cand legumele sunt aproape gata, se adauga rosiile in bulion tocate marunt, vinul si se baga din nou la cuptor pana cand este gata. Se serveste presarat cu verdeata si insotit de lamaie, mamaliguta calda si un pahar de vin. Chiar daca la peste se foloseste in general vinul alb, aceasta combinatie mi-a parut mai gustoasa langa un pahar de vin rosu. 
 
 
 O reteta propusa de: dariamaria Mihaela Dumitrana (mykyduta)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei