Un desert simplu si delicios, negresa insiropata!

Timp de preparare: mediu - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru negresa insiropata:

  • 5 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri de faina
  • 10 linguri de ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • cacao
  • 2 plicuri de glazura decor de la Dr.Oetker

Mod de preparare negresa insiropata:

Se freaca galbenusurile cu zahar si zaharul vanilat, apoi se adauga uleiul, faina cu praful de copt stins in zeama de lamaie si albusurile batute spuma. Dupa ce amestecati toate ingredientele impartiti compozitia in doua. Intr-una din jumatati adaugati cacao. Dupa aceea le turnati intr-o forma de chec tapetata cu faina si o bagati la cuptor. Dupa ce s-a copt preparati glazura decor. Pe plic scrie ca se prepara cu apa , eu am preparat-o cu lapte sa fie mai gustoasa. Cand e gata glazura o turnati peste chec si il bagati la frigider. Pofta buna!

O reteta propusa de: Cristina Florea (crystyna_may)

Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!

Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Negresa insiropata.