Va recomandam o reteta de pilaf cu peste afumat, numai buna pentru o cina usoara!
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pilaf cu peste afumat:
- 300 g orez cu bob lung
- 400 g file de peste afumat
- 100 g unt
- 2 cepe
- 1 lingurita de curry
- 600 ml supa de legume
- 4 oua fierte tari
- 1 legatura patrunjel verde
Mod de preparare orez cu peste afumat:
Fileul de peste, se curata de pielite si oase, daca este cazul, dupa care se rupe in fasii. Ceapa se curata si se toaca fin. Se caleste in 50 g unt, pana devine aurie. Se adauga o jumatate de lingurita de curry si orezul, spalat si curatat de impuritati. Se amesteca, dupa care se adauga supa de legume. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, pana ce lichidul s-a absorbit. Ouale fierte, se taie in rondele potrivite. Se amesteca orezul cu ouale si untul ramas, apoi se adauga pestele. Inainte de servire, se decoreaza cu frunze de patrunjel.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară