Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 1 fir de praz
- 3 morcovi
- 100 g telina
- 2 cepe
- 50 g unt
- 250 g ciuperci
- 125 g smantana
- 1 l supa de legume
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura tarhon
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii si legumele se curata, se spala si se taie in cubulete. Intr-o oala, se caleste ceapa in putin unt, apoi se adauga legumele si 2/3 din cartofi, mai putin ciupercile. Se toarna supa de legume si se lasa sa fiarba pana cand legumele sunt bine fierte. Dupa ce a fiert totul, indepartati oala de pe foc si strecurati supa. Pasati legumele intr-un blender sau cu o lingura de lemn. Restul cartofilor se fierb separat, in apa cu sare. Ciupercile se calesc in unt. Se adauga cartofii si ciupercile peste supa-crema. Se adauga smantana, sare si piper, se mai lasa cateva minute, dupa care se adauga tarhonul si se stinge focul.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor