Prajiturica asta este incredibila. Simpla, rapida si eleganta este potrivita cam pentru orice ocazie.
Incepeti prin pregatirea blatului: bateti bine 6 albusuri spuma si ad
augati treptat 120 de grame de zahar. Apoi adaugati treptat cele 6 galbenusuri ramase, 3 linguri de faina amestecate cu 1/2 pliculet de praf de copt, 2 linguri de cacao si 150 de grame de nuci macinate.Acest amestec il puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor vreo 45 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea. Cand s-a copt blatul, scoateti-l din cuptor si lasati-l sa se raceasca.
Pregatiti apoi crema. Amestecati un pachet de margarina pentru prajituri cu 200 grame de zahar, 2-3 lingurite de ness, 1 galbenus si 50 de grame de mac. Amestecati energic pana cand obtineti "crema cremoasa". Aceasta crema o intindeti peste blat si lasati sa sa raceasca (eventual peste noapte).
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei