O reteta delicioasa de cremsnit de Budapesta

Prajiturica asta este incredibila. Simpla, rapida si eleganta este potrivita cam pentru orice ocazie.

Incepeti prin pregatirea blatului: bateti bine 6 albusuri spuma si ad

augati treptat 120 de grame de zahar. Apoi adaugati treptat cele 6 galbenusuri ramase, 3 linguri de faina amestecate cu 1/2 pliculet de praf de copt, 2 linguri de cacao si 150 de grame de nuci macinate.
Acest amestec il puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor vreo 45 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea. Cand s-a copt blatul, scoateti-l din cuptor si lasati-l sa se raceasca.

Citeste si:
De ce este bine să privim cerul nopții mai des: Lecții despre viață...
De ce este bine să privim...

Pregatiti apoi crema. Amestecati un pachet de margarina pentru prajituri cu 200 grame de zahar, 2-3 lingurite de ness, 1 galbenus si 50 de grame de mac. Amestecati energic pana cand obtineti "crema cremoasa". Aceasta crema o intindeti peste blat si lasati sa sa raceasca (eventual peste noapte).

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com

Citeste si:
Ana Consulea a lansat gelateria Zelato în Parcul Regele Mihai I din...
Ana Consulea a lansat...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri