O reteta delicioasa de cremsnit de Budapesta

Prajiturica asta este incredibila. Simpla, rapida si eleganta este potrivita cam pentru orice ocazie.

Incepeti prin pregatirea blatului: bateti bine 6 albusuri spuma si adCremsnit de Budapesta. Reteta cremsnitaugati treptat 120 de grame de zahar. Apoi adaugati treptat cele 6 galbenusuri ramase, 3 linguri de faina amestecate cu 1/2 pliculet de praf de copt, 2 linguri de cacao si 150 de grame de nuci macinate.
Acest amestec il puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor vreo 45 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea. Cand s-a copt blatul, scoateti-l din cuptor si lasati-l sa se raceasca.

Pregatiti apoi crema. Amestecati un pachet de margarina pentru prajituri cu 200 grame de zahar, 2-3 lingurite de ness, 1 galbenus si 50 de grame de mac. Amestecati energic pana cand obtineti "crema cremoasa". Aceasta crema o intindeti peste blat si lasati sa sa raceasca (eventual peste noapte).

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cremsnit de Budapesta.