Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 copanele de pui
- 200 ml smantana
- 4 cepe
- 2 linguri ulei
- 2 linguri faina
- 2 foi de dafin
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingura de boia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea de pui se prajeste in ulei, dupa care se scoate pe un servetel absorbant. Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul in care s-a prajit carnea. Se adauga sare, piper, boia dulce, dupa gust. Se pune inapoi carnea, foile de dafin si se acopera cu apa calduta. Se lasa sa fiarba. Intre timp, se prepara sosul de smantana. Smantana se amesteca cu faina, dupa care se toarna peste mancare. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, se potriveste de sare si piper, daca mai este necesar. Se serveste cald, alaturi de cartofi natur.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor