Un desert minunat, pe gustul intregii familii!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 oua
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 400 ml iaurt
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 500 g faina
  • ulei

Mod de preparare:

Ouale se bat cu zahar, iar cand acesta s-a dizolvat se adauga iaurtul, bicarbonatul, coaja de lamaie, zaharul vanilat, un praf de sare si faina. Se omogenizeaza bine, pana ce se obtine o compozitie groasa. Uleiul se incinge intr-o oala mai mare, se formeaza gogosele si se prajesc uniform pe toate partile. Se scot pe un servet absorbant, se dau prin zahar pudra, sunt excelente atat calde, cat si reci.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Gogosi cu iaurt.