Va propunem o delicioasa reteta de bors de perisoare.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 600 g carne tocata
  • 2 linguri orez
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 3 cepe
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 ardei grasi
  • 1 l bors
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cepele se curata si se toaca marunt. Carnea tocata de amesteca cu o ceapa tocata, oul si orezul. Se amesteca bine, se potriveste de sare si piper si se formeaza perisoarele. Cantitatea de ceapa ramasa se caleste usor in ulei. Legumele se spala, se spala si se taie in cubulete. Se pun la fiert in 3 litri de apa. Se lasa sa fiarba cam 15-20 de minute, la foc mic, dupa care se adauga ceapa calita si perisoarele. Se fierbe in continuare la foc mic inca 45 de minute. La final, se adauga borsul fiert separat si se potriveste de sare si piper. Se presara deasupra verdeata tocata marunt.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Bors de periosoare.