Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 600 g carne tocata
- 2 linguri orez
- 1 ou
- 1 morcov
- 3 cepe
- 1 radacina pastarnac
- 1 radacina patrunjel
- 2 ardei grasi
- 1 l bors
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura leustean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cepele se curata si se toaca marunt. Carnea tocata de amesteca cu o ceapa tocata, oul si orezul. Se amesteca bine, se potriveste de sare si piper si se formeaza perisoarele. Cantitatea de ceapa ramasa se caleste usor in ulei. Legumele se spala, se spala si se taie in cubulete. Se pun la fiert in 3 litri de apa. Se lasa sa fiarba cam 15-20 de minute, la foc mic, dupa care se adauga ceapa calita si perisoarele. Se fierbe in continuare la foc mic inca 45 de minute. La final, se adauga borsul fiert separat si se potriveste de sare si piper. Se presara deasupra verdeata tocata marunt.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse