Avem nevoie de:
- 500g ficatei de pui
- 3 fire ceapa verde
- 3 catei usturoi
- ulei
- sare
- piper
- apa
Mod de preparare:
Se spala ficateii si se pun intr-un vas de Yena. Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca cu grija.
Se taie ceapa verde su usturoiul marunt si se adauga peste ficatei. Se pune ulei si apa cat sa acopere compozitia si se dau la cuptor pana scade jumatate din apa (eu am tinut cam 30 minute la foc mediu si inca 10 minute la foc tare). Se servesc cu cartofi prajiti si sos de usturoi.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei