Chiftelute din peste, un aperitiv usor si foarte aromat.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 700—800 g file de peste
  • 50 g franzela
  • 1 ceapa
  • 30 g kaizer afumat
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 30 g faina
  • sare
  • 50 g pesmet
  • 200 ml ulei
  • patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste usor in ulei. Paine se taie si se inmoaie in apa. Pestele se da prin masina de tocat, urmat de ceapa, usturoi, kaizer si franzela bine scursa. In pasta obtinuta, se adauga ouale, faina, verdeata fin tocata si sare dupa gust. Se amesteca bine compozitia si, cu mainile umede, se formeaza chiftelute, care se trec prin pesmet. Se prajesc uniform pe toate partile, in ulei, dupa care se scot pe un servetel absorbant.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftelute de peste.