Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700—800 g file de peste
- 50 g franzela
- 1 ceapa
- 30 g kaizer afumat
- 3 catei de usturoi
- 2 oua
- 30 g faina
- sare
- 50 g pesmet
- 200 ml ulei
- patrunjel
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste usor in ulei. Paine se taie si se inmoaie in apa. Pestele se da prin masina de tocat, urmat de ceapa, usturoi, kaizer si franzela bine scursa. In pasta obtinuta, se adauga ouale, faina, verdeata fin tocata si sare dupa gust. Se amesteca bine compozitia si, cu mainile umede, se formeaza chiftelute, care se trec prin pesmet. Se prajesc uniform pe toate partile, in ulei, dupa care se scot pe un servetel absorbant.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.