O reteta rapida si foarte savuroasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 70 g unt
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri de parmezan ras
  • 200 ml ulei
  • sare

Mod de preparare:

Albusurile se separa de galbenusuri, dupa care se bat cu un praf de sare, pana cand devin o spuma consistenta. Untul se freaca spum cu un praf de sare, se adauga pe rand galbenusurile, smantana, faina si parmezanul si se amesteca bine. Se incorporeaz albusurile in compozitie si se amesteca usor. Din aceasta compozitie se formeaza gogosele care se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servetel absorbant, se presara parmezanul si se consuma calde.

Sursa foto: Tom Anderson


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Gogosele cu parmezan.