Va recomandam aceasta supa de rosii cu orez, foarte sanatoasa si gustoasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg rosii
  • 1 ceapa
  • 1 l apa
  • 2 linguri orez
  • 1 lingura unt
  • 100 g cascaval
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Rosiile se spala si se taie in felii. Ceapa se curata si se toaca marunt. Untul se topeste usor intr-o oala. Se adauga ceapa si rosiile, se calesc, dupa care se adauga apa fierbinte si se continua fierberea cam 15 minute. Intre timp, se alege si se spala orezul. Supa se paseaza prin sita, se adauga orezul si se pune din nou pe foc. Se condimenteaza dupa gust. La final, se adauga patrunjelul tocat marunt si cubulete de cascaval.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa de rosii cu orez.