Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg rosii
- 1 ceapa
- 1 l apa
- 2 linguri orez
- 1 lingura unt
- 100 g cascaval
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rosiile se spala si se taie in felii. Ceapa se curata si se toaca marunt. Untul se topeste usor intr-o oala. Se adauga ceapa si rosiile, se calesc, dupa care se adauga apa fierbinte si se continua fierberea cam 15 minute. Intre timp, se alege si se spala orezul. Supa se paseaza prin sita, se adauga orezul si se pune din nou pe foc. Se condimenteaza dupa gust. La final, se adauga patrunjelul tocat marunt si cubulete de cascaval.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie