Ingrediente:
- 1-2 cutii de ciuperci la alegere(in cazul meu au fost acestea)
- 2 casuli usturoi
- 1 ceapa mare
- 1 cana orez
- sare,piper,patrunjel
Mod de preparare:
Intre timp am pus o oala cu apa la fiert ca sa treaca peste orez. Am aruncat o cana de 250 grame orez cu bobu lung(o cana normala de ceai) si dupa circa 12-13 minute la foc tare,l-am strecurat bine de apa si l-am lasat citeva minute la scurs intr-o sita. In timpul acesta m-am ocupat de munca titanica am taiat ceapa si ciupercile, am pus la incins intr-o tava uleiul si am adaugat ceapa,usturoiul si prajim circa 2,3 minute,pina cind ceapa devine sticloasa. Apoi adaugam ciupercile si condimentele si prajim pana cand scade apa ce o lasa ciupercile,si adaugam patrunjel din belsug. Orezul bine stors,l-am adaugat in tava peste ciuperci,si le-am amestecat bine. Am servit cu chipsuri de pui.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.