Sunt simplu de pregatit si nu iau mult timp!
Sunt simplu de pregatit si nu iau mult timp!

Salata de fructe

In orice anotimp, chiar daca vrei sa te racoresti, sa te vitaminizezi sau doar sa maninci ceva dulce, salata de fructe este alegerea perfecta. Ai nevoie de fructe de sezon sau exotice: mere, pere, kiwi, ananas, portocale, cirese, visine, banane etc., miere, o bautura aromata, ca de exemplu rom, frisca.

Mod de preparare: Curata fructele de coaja, apoi taie-le cubulete. Amesteca-le intr-un bol cu miere, dupa gust. Toarna apoi romul atit cit salata sa prinda o aroma placuta. Pentru aceasta operatiune este bine sa alegi o bautura aromata, dar nu dulce. La sfirsit baga salata la frigider, iar cind o servesti o poti orna cu frisca.


Crap la cuptor

Carnea de peste este sanatoasa si nu ingrasa, iar crapul este un peste autohton usor de procurat. Deci, iti trebuie cam un kilogram de peste, unul de rosii, 150 g ulei, condimente, verdeata.

Mod de preparare: Pestele se curata, se spala si se taie in bucati. Se unge tava cu ulei, se face un pat din rosii taiate rondele si verdeata, peste care se aseaza bucatile de peste condimentat. Deasupra pestelui se mai pune un strat de rosii cu verdeata si se da la cuptor.


Salata de cruditati

Esti la cura sau vrei doar sa maninci ceva usor si sanatos? Salata este, de obicei, prima alegere la care te gindesti. Ai nevoie de multe legume: rosii, ardei, salata, morcovi, castraveti, varza, ridichi, patrunjel etc., putin ulei, optional otet si condimente dupa gustul fiecaruia.

Modul de preparare este unul cit se poate de simplu si rapid. Legumele se spala, se taie bucati sau se dau prin razatoare si se pun intr-un bol. Se toarna peste ele ulei si se condimenteaza dupa gust. Gata! Acum iti poti savura in liniste salata.

Sursa: tonica.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri