O reteta savuroasa de tiramisu la pahar

Reteta Annei Olson de tiramisu la pahar. Excelenta! Incercati si nu veti regreta!

Ingrediente:

  • 1 l lapte Tiramisu la pahar. Reteta tiramisu la pahar
  • 2 lingurite ness
  • 4 linguri amidon
  • 3 galbenusuri,
  • 4-5 linguri zahar
  • 100 g ciocolata
  • 3-4 linguri mascarpone.

Preparare:

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul. Se desface amidonul in putin lapte. Se topeste ciocolata la baie de aburi. Intr-un vas pe foc, se pune laptele si se incalzeste usor, se da vasul deoparte, se adauga ness-ul, apoi galbenusurile si amidonul. Se amesteca bine, se strecoara compozitia si se pune din nou pe foc. Se lasa sa fiarba, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Crema obtinuta se imparte in doua parti egale. In prima parte se incorporeaza branza mascarpone, iar in a doua, ciocolata topita. Se aseaza in pahare straturi de crema tiramisu si se pudreaza deasupra cu cacao. Se lasa la rece cel putin 2 ore inainte de a fi servita.
Sa aveti pofta!

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tiramisu la pahar.