Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pepene galben
- 300 ml smantana
- 130 g zahar
- zeama de la o lamaie
- 2-3 linguri de coniac
Mod de preparare:
Curatati pepenele galben de seminte si coaja si il taiati bucati potrivite. Il stropiti cu zeama de lamaie si doua linguri de coniac si il lasati cateva minute sa se patrunda gusturile. Turnati amestecul in vasul blenderului si mixati pana obtineti un piure. Se adauga smantana si se amesteca usor. Se da la congelator pentru 2-3 ore. Se serveste cu cateva feliute de pepene galben alaturi.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie