Va recomandam o grozava inghetata de pepene galben!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 pepene galben
  • 300 ml smantana
  • 130 g zahar
  • zeama de la o lamaie
  • 2-3 linguri de coniac

Mod de preparare:

Curatati pepenele galben de seminte si coaja si il taiati bucati potrivite. Il stropiti cu zeama de lamaie si doua linguri de coniac si il lasati cateva minute sa se patrunda gusturile. Turnati amestecul in vasul blenderului si mixati pana obtineti un piure. Se adauga smantana si se amesteca usor. Se da la congelator pentru 2-3 ore. Se serveste cu cateva feliute de pepene galben alaturi.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Inghetata de pepene galben.